Λαχανοντολμάδες με Πλιγούρι της Βέφας

Λαχανοντολμάδες με Πλιγούρι της Βέφας

Υλικά

  • 1 μέτριο λάχανο
  • 1 ½ κούπα λάδι
  • 1 κούπα τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 μεγάλο καρότο στον τρίφτη
  • 1 ½ κούπα πλιγούρι
  • ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο
  • αλάτι πιπέρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 35 gr κουκουνάρια
  • 2 κούπες συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 35γρ κουκουνάρι (προαιρετικά)