Λαχανοντολμάδες με Πλιγούρι της Βέφας
Υλικά
- 1 μέτριο λάχανο
- 1 ½ κούπα λάδι
- 1 κούπα τριμμένο κρεμμύδι
- 1 κούπα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 μεγάλο καρότο στον τρίφτη
- 1 ½ κούπα πλιγούρι
- ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο
- αλάτι πιπέρι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 35 gr κουκουνάρια
- 2 κούπες συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 35γρ κουκουνάρι (προαιρετικά)