Σάλτσα Μπολονέζ για Ζυμαρικά της Βέφας
Υλικά
- 1Kg κιμά: 800gr μοσχαρίσιο + 200gr χοιρινό άπαχο
- ¾ κούπας ελαιόλαδο
- 1 κούπα κρεμμύδι ξερό
- 4 δόντια σκόρδο
- 1 συσκευασία συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλάκια του γλυκού πάστα ντομάτας
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- 2 κουταλιές της σούπας ξερό κόκκινο βασιλικό ή περισσότερο ή εναλλακτικά δυόσμο
- 2 κουταλάκια του γλυκού μπαχάρι
- αλάτι πιπέρι
- 1 ½ κούπα νερό