Σπετζοφάι Βόλου της Βέφας
Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό φαγητό για όλη την οικογένεια, αλλά και ξεχωριστό έδεσμα για μπουφέ!
Μερίδες: 6 Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 15′
Υλικά
- 2 kg μελιτζάνες
- 1 kg μακριές πράσινες πιπεριές
- λάδι για το τηγάνισμα
- 1 kg λουκάνικα τύπου Πηλίου
- ½ κούπας λάδι
- 2 κούπες βρασμένη & συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας από 2 kg ώριμες ντομάτες στο μούλτι βρασμένες με λίγο λάδι ξύδι ζάχαρη & αλάτι