Σπετζοφάι Βόλου της Βέφας Spetzofai Volou Vefas

Σπετζοφάι Βόλου της Βέφας

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ ΒΟΛΟΥ SPETZOFAI VOLOU Vefa Alexiadou cookbooks & Blog eshop vefaalexiadou.gr/ 2

Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό φαγητό για όλη την οικογένεια, αλλά και ξεχωριστό έδεσμα για μπουφέ!

      Μερίδες:  6     Χρόνος προετοιμασίας:   2 ώρες     Χρόνος μαγειρέματος:   15′

Υλικά

  • 2 kg μελιτζάνες
  • 1 kg μακριές πράσινες πιπεριές
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 kg λουκάνικα τύπου Πηλίου
  • ½ κούπας λάδι
  • 2 κούπες βρασμένη & συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας από 2 kg ώριμες ντομάτες στο μούλτι βρασμένες με λίγο λάδι ξύδι ζάχαρη & αλάτι

από το βιβλίο Ελληνική Κουζίνα Μαγειρική

Ελληνική-Κουζινα-Μαγειρική-Βέφα-Αλεξιάδου-Vefa-Alexiadou-Cook-Books