Μαρέγκα Σουφλέ με Καραμέλα της Βέφας Αλεξιάδου
Ένα εύκολο ελαφρύ γλύκισμα χωρίς χοληστερίνη & με πολλή πρωτεΐνη για όσους προσέχουν την διατροφή & την σιλουέτα τους!
Υλικά
Για την Καραμέλα
- 1½ κούπα ζάχαρη
- ¼ κούπας νερό
- Μερικές σταγόνες λεμόνι
- ή ελάχιστο κρεμόριο
Για την Μαρέγκα
- 12 ασπράδια αυγών
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κουταλάκι κρεμόριο
- λίγη βανίλια
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 175°C
Από το Βιβλίο Πρόσκληση σε Τσάι