Το βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, διδάσκει τους χρυσούς κανόνες της οικονομίας, με εύκολες και απλές συνταγές με φρέσκα και απλά υλικά, ακόμη και με περισσεύματα!!
Τα βασικά υλικά που δίνουν την ταυτότητα στα περισσότερα ελληνικά πιάτα είναι το ελαιόλαδο, το λεμόνι, η ρίγανη, ο μαϊντανός, το τυρί φέτα, οι ελιές, η ντομάτα και το φρεσκοζυμωμένο ψωμί από σιτάρι. Από μόνα τους αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Προσθέτοντας φρέσκα λαχανικά και φρούτα που το εύκρατο κλίμα μας παρέχει σε αφθονία, χόρτα, αρωματικά βότανα και μυρωδικά που ξεπροβάλλουν από τις αμμουδιές ως τα βραχώδη βουνά, οι συνδυασμοί των λαδερών πιάτων της ελληνικής κουζίνας είναι άπειροι, με μοναδικά βασικά υλικά το μεράκι και τη φαντασία.
Συγγραφέας: Βέφα Αλεξιάδου
Εκδότης: ALBA EDITIONS
Συνταγές: 250
Χρονολογία Έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων: 144
Διαστάσεις: 32×24
ISBN13: 9771107843005