Η Βέφα Αλεξιάδου σας κάνει το τραπέζι προσφέροντας γευστικά πιάτα με όσπρια, λαχανικά, ψάρι, παραδοσιακά τυριά και ελαιόλαδο που είναι η βάση της Μεσογειακής Δίαιτας. Τ
ο βιβλίο περιλαμβάνει 300 αυθεντικές συνταγές, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες του σήμερα, χωρίς να αλλοιωθεί η γεύση και το άρωμά τους, καθώς και πολλές ωραίες ιδέες για την άψογη παρουσίαση των φαγητών επιμελημένες από τη συγγραφέα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
“Στον πέμπτο τόμο της σειράς βιβλίων μου προσπάθησα να δώσω όλες τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μαζί με λίγα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης που διδάχθηκα από τη γιαγιά και τη μητέρα μου και που πιστεύω πως θα διαδώσω για τα εγγόνια μου και τις επόμενες γενιές.” (από τον πρόλογο της Βέφας Αλεξιάδου)
Συγγραφέας: Βέφα Αλεξιάδου
Εκδότης: Βέφα Αλεξιάδου
Συνταγές: 300
Έγχρωμες φωτογραφίες: Περισσότερες από 100
Αριθμός Σελίδων: 160
Διαστάσεις: 29χ21 cm
Έτος Έκδοσης: 2008
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 9789608501843